34.jpg

VDK Sportverkiezing Kampen 2018

VDK Sportverkiezing Kampen 2018 ongekend succesvol voor kv Skonenvaarder

Kv Skonenvaarder levert in 2018 én de Sportvrouw én de Jeugdsporter meisjes!!!

  
 Jeugdsporter Isa                                                  Sportvrouw Ruth

Met hun prestaties bij de NL kampioenschappen kwalificeerden beide zussen zich voor deze bijzondere waardering. Bij de familie V. gingen thuis naar alle waarschijnlijkheid (hoewel?) de stoelen aan de kant, want 2 Kamper toppers uit één en hetzelfde gezin is wel heel uitzonderlijk. Trotse pa en ma, evenals vele clubgenoten, waren getuige van de benoeming en feliciteerden de succesvolle kanovaarders op donderdagavond in de Stadsgehoorzaal.

NL Kampioenen
Naast Isa en Ruth werden ook Robbie en Jessin gehuldigd voor het NL Kampioenschap in de K2 1000 m dat zij wisten te veroveren tijdens de Hanzeregatta in Kampen.

Skonenvaarder ook winnaar BOOTCAMP!!  

Voor het eerst werd dit jaar tijdens de sportverkiezing een Bootcamp georganiseerd waar verenigingen op konden inschrijven om Duiten te verdienen. En ook daar was Skonenvaarder succesvol en ging er met de hoofdprijs van 1250 Duiten vandoor. Het op de valreep samengestelde team met William, Jennely, Jasper en Chris was oppermachtig bij de uit 3 bootcamp-oefeningen op de grote markt en de daaropvolgende Quiz.

 

Vrijdag 15 maart, als het wedstrijdsportseizoen 2019 wordt besproken, zal het bestuur van Skonenvaarder de winnaars nog eens extra huldigen en met een kleine attentie een pluim op de hoed zetten. 

Sponsors

Sponsor ons gratis door online te winkelen via SponsorKliks

 

Komende Evenementen

za nov 23
Najaarstocht
za dec 14
Wintertocht