13.jpg

Uitnodiging Monumententocht 8 september 2018

Zaterdag 8 september staat de “Monumententocht” op het programma. Dit was en is nog altijd een tocht waarin ruimte wordt gereserveerd voor het bezoeken van monumenten in een bepaalde plaats/stad.
We starten in Hattem en varen naar Kampen. Erna is bereid om een korte rondwandeling met ons te maken door Kampen en ons iets te vertellen over de stad en historie.

Het is niet een lange tocht, zo ongeveer 16 a 17 km en daarom wat later opladen dan gewoon. We houden een pauze tegenover het theehuis bij Zalk en varen dan naar de Molen waar we dan met onze gids Erna een rondwandeling starten richting het centrum.

Natuurlijk is het weer belangrijk en daarop graag de kleding aanpassen. Zwemvest en spatzeil is verplicht. Indien de weersomstandigheden te slecht zijn, dan wordt de tocht geannuleerd. Dat wordt beslist op de dag zelf.
Neem voldoende eten en drinken mee.

Opladen: 09.00 uur bij het clubhuis, 09.30 uur vertrek.
Afhankelijk van weer, groepsgrootte en pauze ongeveer 14.00/14.30 uur in Kampen.
Kosten: 3 euro.
Bij voldoende deelname kan de C10 mee (indien iemand ook met de trailer wil rijden).
Inschrijven t/m woensdag 5 september via de lijst in het clubhuis of app of e-mail naar Trijntje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsors

Sponsor ons gratis door online te winkelen via SponsorKliks

 

Komende Evenementen