8.jpg

Kampeertocht Kampereiland (of Eekt)

Woensdagavond 11 juli (verenigingsavond):
Zoek je toerkano, peddel, spatzeil en zwemvest bij elkaar. Pak je boot deels al in. Dat scheelt niet alleen werk bij vertrek, maar als je nu nog op zaken komt, die je dreigde te vergeten, heb je nog gelegenheid om het in orde te maken. Een paklijst (heel handig) ontvang je na opgave.

Vrijdag 13 juli
16.00 uur kano inpakken bij de club en om 16.30 uur vertrek.
We varen door de Roggebotsluis, langs de rechter kant van de vaargeul over het Vossemeer en ronden als groep tegelijk de kop van de IJssel, om daarna tussen de eilanden door het Kattendiep te bereiken waar we tegen 19.00 uur in de haven van Keteleiland de boten op de kant trekken en ons tentje opzetten. Als je bed klaar ligt is er tegen 20.00 uur warm eten. We hopen kampvuur te kunnen stoken voor we gaan slapen.

Zaterdag 14 juli 

Na het ontwaken met vogelgezang, nemen we een frisse duik. Voor ontbijt wordt gezorgd. Je maakt daarbij zelf je lunchboterhammetjes klaar. Vroeg in de middag varen we over de IJssel terug richting club, waar je vanaf 17.00 uur kunt deelnemen aan de BBQ. (Hiervoor moet je je apart opgeven via de intekenlijst in het clubgebouw of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..) De kosten voor het eten bedragen €3,-. Als het laat wordt mag je je tentje nog eens opzetten bij de vereniging en tot zondag blijven slapen.

- Je kunt je opgeven op de lijst, die in het clubgebouw hangt of rechtstreeks bij Erna:
  tel.: 06 51390842 / e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*Nota bene: Bij veel wind verleggen we de koers en kamperen we op Eekt. 

Sponsors

Sponsor ons gratis door online te winkelen via SponsorKliks

 

Komende Evenementen