13.jpg

Openingstocht 7 april 2018

Op zaterdag 7 april - de eerste zaterdag in april - openen we als vereniging geheel in lijn met de traditie het vaarseizoen met een Openingstocht.

De Openingstocht kent dit jaar twee verschillende afstanden, te weten 12 en 21 km. Maar ... we vertrekken gezamenlijk en komen ook gezamenlijk weer aan!
Wij varen de tocht in de omgeving van Belt-Schutsloot. Na ruim 2 km gaan zij die de lange tocht doen door naar Blauwe Hand en verder. De complete route hangt in de hal van het clubgebouw>

Zij die de kortere en meer beschutte route varen gaan over de Belterwijde richting Ronduite. Daar zal de andere groep zich weer bij de kortere tocht voegen en varen we gezamenlijk het laatste stukje naar de plek waar wij 's morgens zijn ingestapt. 
Bij een windkracht 4 of hoger wordt de langere tocht in overleg wel of niet gevaren.
Bij voldoende bemanning kan ook de C10 meedoen!

Start- en eindpunt van de tocht is de camping van de NCC (Nederlandse Caravan Club). Wij mogen gebruik maken van hun steigers, parkeerplek en het sanitair op de camping. De camping is gelegen aan de Vaste Belterweg 4 te Belt-Schutsloot.

Opladen om 8.15 uur - Vertrek naar Belt-Schutsloot om 9.00 uur - Om 10.00 uur in Belt-Schutsloot

Het is nog vroeg in het voorjaar, dus zorg ervoor dat de kleding die je tijdens het varen draagt en je reserve kleding is aangepast aan dit weertype. Denk dus ook aan muts, handschoenen en neopreen. Warm drinken is ook een goede keus.

Je kunt je opgeven door je naam op de intekenlijst te zetten op het prikbord of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als er vragen zijn kun je die ook stellen.

Sponsors

Sponsor ons gratis door online te winkelen via SponsorKliks

 

Komende Evenementen

za jan 26 @15:00 - 06:30PM
Zwembadtraining De Steur (1)
wo jan 30 @17:00 - 06:00PM
Zwembadtraining Sonnenberch (10)
vr feb 01
Vrijwilligersavond

Twitter Feeds