3.jpg

Openingstocht 7 april 2018

Op zaterdag 7 april - de eerste zaterdag in april - openen we als vereniging geheel in lijn met de traditie het vaarseizoen met een Openingstocht.

De Openingstocht kent dit jaar twee verschillende afstanden, te weten 12 en 21 km. Maar ... we vertrekken gezamenlijk en komen ook gezamenlijk weer aan!
Wij varen de tocht in de omgeving van Belt-Schutsloot. Na ruim 2 km gaan zij die de lange tocht doen door naar Blauwe Hand en verder. De complete route hangt in de hal van het clubgebouw.
Zij die de kortere en meer beschutte route varen gaan over de Belterwijde richting Ronduite. Daar zal de andere groep zich weer bij de kortere tocht voegen en varen we gezamenlijk het laatste stukje naar de plek waar wij 's morgens zijn ingestapt.
Bij een windkracht 4 of hoger wordt de langere tocht in overleg wel of niet gevaren.
Bij voldoende bemanning kan ook de C10 meedoen!

Opladen om 8.15 uur - Vertrek naar Belt-Schutsloot om 9.00 uur - Om 10.00 uur in Belt-Schutsloot

Het is nog vroeg in het voorjaar, dus zorg ervoor dat de kleding die je tijdens het varen draagt en je reserve kleding is aangepast aan dit weertype. Denk dus ook aan muts, handschoenen en neopreen. Warm drinken is ook een goede keus.

Je kunt je opgeven door je naam op de intekenlijst te zetten op het prikbord of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als er vragen zijn kun je die ook stellen.

Sponsors

Sponsor ons gratis door online te winkelen via SponsorKliks

 Afbeeldingsresultaat voor logo music club

Komende Evenementen

za mrt 24
Gent Marathon
za mrt 24 @08:30 -
Kouwe Potentocht
wo mrt 28 @19:30 -
Algemene Ledenvergadering

Twitter Feeds

KVSkonenvaarder Bericht: Vijf Kanosprinters van Skonenvaarder door Watersportverbond afgevaardigd naar WK Junior/U23 in Roemenië.
KVSkonenvaarder Een ploeg uit @KVSkonenvaarder verkende de BYpass e.o.en bericht over kansen maar ook bedreigingen https://t.co/2LK1TAE3R7