34.jpg

Tochtplanavond 2018

Het afgelopen jaar was voor de toervaarders een geweldig succes door de vele tochten en de verlenging van het seizoen. De zwembadtrainingen zijn in volle gang. Misschien kunnen we nog even schaatsen voordat het nieuwe vaarseizoen weer begint. Een vaarseizoen dat door jullie ingeroosterd mag gaan worden. Om dat weer in goede banen te leiden zal de toercommissie een nieuwe kalender op gaan stellen voor 2018. Die kalender gaan we weer gezamenlijk invullen. We rekenen buiten de vaste toertochten natuurlijk weer op verrassende nieuwe ideeën. Denk daar alvast eens even over na. Op diverse plekken wordt nieuwe natuur aangelegd en ontstaan andere vaargebieden. Kansen te over dus. Lees ook de BBR nog eens door. We zien alle toervaarders en geïnteresseerden graag in de kantine van ons mooie clubhuis.

Woensdag 21 februari om 19.30 uur.

Toercommissie,
Luurt Gorter
Wim Lammerts

Sponsors

Sponsor ons gratis door online te winkelen via SponsorKliks

 Afbeeldingsresultaat voor logo music club

Komende Evenementen

za mrt 24
Gent Marathon
za mrt 24 @08:30 -
Kouwe Potentocht
wo mrt 28 @19:30 -
Algemene Ledenvergadering

Twitter Feeds

KVSkonenvaarder Bericht: Vijf Kanosprinters van Skonenvaarder door Watersportverbond afgevaardigd naar WK Junior/U23 in Roemenië.
KVSkonenvaarder Een ploeg uit @KVSkonenvaarder verkende de BYpass e.o.en bericht over kansen maar ook bedreigingen https://t.co/2LK1TAE3R7