34.jpg

Kanotocht Ketelmeer 16 december 2017

Zaterdag 16 december gaan we kanovaren op het Ketelmeer. Bij wind meer dan 4 bf. gaan we in overleg erg anders varen of niet. We gaan vanaf 8.30 uur opladen zodat we om 9.00 uur kunnen vertrekken naar de Ramspolbrug waar we om 10.00 uur gaan beginnen aan de tocht.

Deze tocht is maximaal 19 km lang. Er wordt in een gemiddeld tempo gevaren. Er is 1 pauze. Indien nodig kunnen we een 2e inlassen. Waar we gaan varen wordt mede bepaald door de wind en de waterstand.

Nu de temperatuur van de lucht en water al erg laag is wordt er extra op de kleding en boot gelet. De boot moet geschikt zijn voor het zogenaamde grootwater, dus belijning en goede luiken en functionerende skeg. Zelf draag je neopreen, thermokleding, (laagjes)anorak, spatzeil, zwemvest. Extra kun je denken aan handschoenen en muts. Als je kleding niet geheel aan de voorwaarden voldoet neem dan contact op. Er is vaak hier of daar wat te regelen. Bij geen goede kleding of boot kun je niet mee. Hier wordt opgelet.
Neem warm drinken en eten, in thermosfles of zwemvest, voor in de pauze mee.

Wil je meer info bel mij op 06-12497557 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Opgeven kan per mail of op de intekenlijst in de hal.

Groet, Peter

Sponsors

Sponsor ons gratis door online te winkelen via SponsorKliks

 Afbeeldingsresultaat voor logo music club

Komende Evenementen

wo feb 21 @19:30 -
Tochtplanavond 2018
za mrt 03 @17:30 -
Stamppottenbuffet en sjoelavond
vr mrt 09 @19:00 -
Kamper Sportverkiezingen 2017

Twitter Feeds

KVSkonenvaarder Bericht: Vijf Kanosprinters van Skonenvaarder door Watersportverbond afgevaardigd naar WK Junior/U23 in Roemenië.
KVSkonenvaarder Een ploeg uit @KVSkonenvaarder verkende de BYpass e.o.en bericht over kansen maar ook bedreigingen https://t.co/2LK1TAE3R7