34.jpg

Agenda

Vandaag
Binnenkort in deze maand
Vorige maand Vorige dag
Volgende dag Volgende maand

4K 2018

x
Van Donderdag, 10. Mei 2018
Tot Zondag, 13. Mei 2018

4K                 

Int. 6de Kamper Kano Kampeer Klassieker 2018

Met Hemelvaart 2018 organiseert Kv Skonenvaarder voor de zesde keer de Internationale Kamper Kano Kampeer Klassieker. De 4 daagse kano trektocht gaat over groot en klein vaarwater met een lengte van totaal ca. 100km. De gezamenlijke start is op donderdag 10 mei om 10.00 uur. Iedereen is op de woensdagavond voorafgaande aan de start, vanaf 17.00 uur, van harte welkom bij Kv Skonenvaarder te Kampen. Het terrein wordt dan omgetoverd tot kampeerterrein. Die avond is er tevens een informatiebijeenkomst over de tocht. Natuurlijk is de bar dan geopend.
De tocht gaat over Drontermeer, Vossemeer, Ketelmeer, Zwartemeer, Kadoelermeer, Vollenhovermeer, door Natuurpark De Wieden en Weerribben en over de IJssel. Een gevarieerd aanbod aan bijzonder divers vaarwater. De deelnemers nemen de bagage zelf in de kano mee. Spatscherm en zwemvest zijn verplicht, groot water uitrusting wordt sterk aanbevolen.
Op zaterdag bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een BBQ. Inschrijving daarvoor kan op de woensdagavond. Deelname voor leden van WSV, TKBN of PP bedraagt €40,-. Niet-leden betalen €50,- (excl. BBQ). Dat is dan inclusief 4x kamperen. Betalen op  NL04INGB0007325194 t.n.v. Skonenvaarder o.v.v. naam en lidnummer. Aanmelden kan tot 29 april op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ontvangst van de betaling geldt als definitieve inschrijving. Ongeveer een week voor de start ontvangen de deelnemers uitgebreide digitale informatie over horeca, winkels, campings en bezienswaardigheden op en bij de route.
Kv Skonenvaarder maakt van deze editie weer een leuke happening. Jij komt toch ook?
Els Mondt en Wim T. Lammerts

                         

 

Contact : Wim Lammerts

Terug

Sponsors

Sponsor ons gratis door online te winkelen via SponsorKliks

 

Komende Evenementen

zo aug 25
Toertocht
vr aug 30
NK Korte baan
za aug 31
NK Korte baan