24.jpg

Uitnodiging Hanzeregatta 2018 - update 10 juni

juni 2018
Beste allemaal,
Wedstrijdschema en Starttabel
Programma     Starttabel
Hierbij de laatste versie van alle inschrijvingen ingedeeld in het wedstrijdschema.
Ik wil alle wedstrijdleiders graag verzoeken om de inschrijvingen te controleren, en de komende dagen te kijken of de openstaande plaatsen in de K2/K4 wedstrijden met andere verenigingen kunnen worden ingevuld.
Er komen ook nog dubbele inschrijvingen voor, doordat een aantal vaarders door verschillende verenigingen zijn aangemeld in de K2/K4 wedstrijden. Willen jullie dat ook a.u.b. even controleren en de correcte inschrijvingen doorgeven?
Jullie kunnen deze wijzigingen dan doorgeven per email t/m woensdagavond en ik zal ze dan z.s.m. verwerken. Op donderdag a.s. sturen we een vernieuwd schema.
Bij aanvang van de leidersbespreking krijgt elke vereniging een laatste versie uitgereikt.
We drukken dit jaar geen vernieuwde versie meer af in de nacht van vrijdag op zaterdag, dus bijschrijven zal nodig zijn. 
Wel zorgen we natuurlijk voor een vernieuwd programma op het uitslagenbord.
De langebaan nummers zullen we ook per vereniging verzameld uitgeven, en deze kunnen in de loop van de zaterdag worden opgehaald. Dit zal worden gemeld op de leidersbespreking.
Op deze wijze kunnen we de leidersbespreking sneller doorlopen en verwerken.

Camping en Barbecue
Dit jaar kamperen de deelnemers weer op de camping en op hetzelfde veld als vorig jaar, indien je geen andere afspraken met de camping zelf hebt gemaakt.
Heb je vragen over de camping, dan kunnen jullie die ook rechtstreeks bij de beheerder doen. Dan is Agneta of Marjan te bereiken op tel.nr. 038 33 12 402, bij voorkeur vanaf dinsdag.
Of per e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het restaurant op de camping verzorgt op zaterdagavond rond 19:45 uur een barbecue, waar ook verenigingen aan mee kunnen doen.
Voor het bedrag van € 10,00 per persoon (exclusief drinken, dat moet je dan los afrekenen) kun je je daarvoor bij de restauranthouder en/of de campingbeheerder aanmelden.
Voor zover nu duidelijk krijgt ieder dan een BBQ-pakket bestaande uit Saté, Speklap, Worst, Kipdijfilet, Hamburger, en daarnaast verzorgen zij dan ook de sidedishes.
Dat aanmelden kunnen jullie dan doen tot uiterlijk woensdag 13 juni bij Remco Lam per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijke groet,
Harro Brinkman
Hanzeregatta 2018

Sponsors

Sponsor ons gratis door online te winkelen via SponsorKliks

 

Komende Evenementen

wo mei 01 @19:00 -
Cursusavond KV-A
vr mei 03
Frühjahrsregatta
za mei 04
Frühjahrsregatta