3.jpg

Hanzeregatta & NK Langebaan

KAMPEN - 18 juni - De wedstrijden zijn vervaren. Een geweldig en vooral sportief evenement. De uitslagen zijn via mail naar de verenigingen verzonden. De uitslagen zijn ook te vinden onder het tabblad Wedstrijd -> Uitslagen. Voor nu de uitslagen Hanzebokaal Kampen. De komende dagen wordt meer nieuws gepost; o.a. een videoreportage. Volg de site en vooral ook Facebook.

De Hanzebokaal werd inzet van felle strijd, hieronder de resultaten> 

Een clip van onze sportbond:https://www.instagram.com/p/BkNoetDHftj/

Voor de Facebookers: een clip gemaakt door Jetske Blankestijn, starts op de zaterdag > https://www.facebook.com/jetske.blankestijn?fref=mentions    

Bekijk hier het videoverslag gemaakt door Teunis van der Poel, videoreporter Watersportverbond
https://youtu.be/b36K7MOwJdE        

Uitnodiging Hanzeregatta 2018 - update 16 juni

16 juni 2018
Beste allemaal,
Wedstrijdschema en Starttabel
Programma     Starttabel
Hierbij de allerlaatste versie na de leidersbespreking van alle inschrijvingen ingedeeld in het wedstrijdschema.
Bij aanvang van de leidersbespreking krijgt elke vereniging een laatste versie uitgereikt.
We drukken dit jaar geen vernieuwde versie meer af in de nacht van vrijdag op zaterdag, dus bijschrijven zal nodig zijn. 
Wel zorgen we natuurlijk voor een vernieuwd programma op het uitslagenbord.
De langebaan nummers zullen we ook per vereniging verzameld uitgeven, en deze kunnen in de loop van de zaterdag worden opgehaald. Dit zal worden gemeld op de leidersbespreking.
Op deze wijze kunnen we de leidersbespreking sneller doorlopen en verwerken.
Met een hartelijke groet,
Harro Brinkman
Hanzeregatta 2018

Uitnodiging Hanzeregatta 2018 - update 10 juni

juni 2018
Beste allemaal,
Wedstrijdschema en Starttabel
Programma     Starttabel
Hierbij de laatste versie van alle inschrijvingen ingedeeld in het wedstrijdschema.
Ik wil alle wedstrijdleiders graag verzoeken om de inschrijvingen te controleren, en de komende dagen te kijken of de openstaande plaatsen in de K2/K4 wedstrijden met andere verenigingen kunnen worden ingevuld.
Er komen ook nog dubbele inschrijvingen voor, doordat een aantal vaarders door verschillende verenigingen zijn aangemeld in de K2/K4 wedstrijden. Willen jullie dat ook a.u.b. even controleren en de correcte inschrijvingen doorgeven?
Jullie kunnen deze wijzigingen dan doorgeven per email t/m woensdagavond en ik zal ze dan z.s.m. verwerken. Op donderdag a.s. sturen we een vernieuwd schema.
Bij aanvang van de leidersbespreking krijgt elke vereniging een laatste versie uitgereikt.
We drukken dit jaar geen vernieuwde versie meer af in de nacht van vrijdag op zaterdag, dus bijschrijven zal nodig zijn. 
Wel zorgen we natuurlijk voor een vernieuwd programma op het uitslagenbord.
De langebaan nummers zullen we ook per vereniging verzameld uitgeven, en deze kunnen in de loop van de zaterdag worden opgehaald. Dit zal worden gemeld op de leidersbespreking.
Op deze wijze kunnen we de leidersbespreking sneller doorlopen en verwerken.

Camping en Barbecue
Dit jaar kamperen de deelnemers weer op de camping en op hetzelfde veld als vorig jaar, indien je geen andere afspraken met de camping zelf hebt gemaakt.
Heb je vragen over de camping, dan kunnen jullie die ook rechtstreeks bij de beheerder doen. Dan is Agneta of Marjan te bereiken op tel.nr. 038 33 12 402, bij voorkeur vanaf dinsdag.
Of per e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het restaurant op de camping verzorgt op zaterdagavond rond 19:45 uur een barbecue, waar ook verenigingen aan mee kunnen doen.
Voor het bedrag van € 10,00 per persoon (exclusief drinken, dat moet je dan los afrekenen) kun je je daarvoor bij de restauranthouder en/of de campingbeheerder aanmelden.
Voor zover nu duidelijk krijgt ieder dan een BBQ-pakket bestaande uit Saté, Speklap, Worst, Kipdijfilet, Hamburger, en daarnaast verzorgen zij dan ook de sidedishes.
Dat aanmelden kunnen jullie dan doen tot uiterlijk woensdag 13 juni bij Remco Lam per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijke groet,
Harro Brinkman
Hanzeregatta 2018

Uitnodiging voor de Hanzeregatta 2018

16 mei 2018
Beste kanovaarders,
Hierbij de documenten voor de inschrijvingen voor de Hanzeregatta 2018 bij KV Skonenvaarder te Kampen op 16/17 juni 2018. (Ein Deutsche einladung ist auch dabei, die restliche dokumente sind auf Holländisch.)
Uitnodiging / Einladung     Invullen inschrijvingen     Inschrijvingen*     Starttabel      
Wij verzoeken iedereen gebruik te maken van het bijgeleverde Excel* inschrijvingen bestand. 
De inschrijvingen die op deze wijze worden ingestuurd zullen worden geïmporteerd in de software GO! die wij bij de wedstrijden gebruiken.
We hebben de namen van de inschrijvingen in het vorige jaar opgenomen om het zo makkelijk mogelijk proberen te maken.
Natuurlijk hopen we op vele bekenden, maar alle nieuwelingen zijn natuurlijk ook van harte welkom!
Het Excel sheet bevat een uitleg over het aanvullen van namen et cetera, maar ik heb voor de zekerheid ook in PDF een korte beschrijving bijgevoegd.
Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de inschrijvingen in het Excel sheet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ik probeer je dan zo snel mogelijk op weg te helpen!
Allemaal succes met inschrijven, denken jullie aan de eindtermijn van 29 mei 22:00 uur aanstaande?
Wij zullen ook dit jaar gebruik gaan maken van een terrein op de naastgelegen Camping inclusief Jachthaven Roggebotsluis. 
Natuurlijk graag tot ziens op de 14e Hanzeregatta in Kampen!
Met een vriendelijke groet,
Commissie Hanzeregatta
KV Skonenvaarder
Kampen
Harro Brinkman

Internationale Hanzeregatta en NK Langebaan - update 17/4

KAMPEN - Ze lijken als stipjes verstild op het nu nog stille Drontermeer - boven/midden op de foto. Niets is minder waar. Door weer en wind traint de harde kern van de wedstrijdvaarders Skonenvaarder ook voor de komende Hanzeregatta in Kampen. Dit jaar de 14e editie en deels in nieuwe vorm; "Nederlands Kampioenschap Langebaan met internationale deelname", waarbij geldt, dat de eerstkomende met een Nederlandse licentie, Kampioen van Nederland is. De bijwedstrijden waaraan verbonden de felbegeerde wisselbeker Hanzebokaal en geldprijzen waren al opengesteld voor buitenlandse deelname.

Elk jaar biedt het programma twee spannende toernooien; de Kortebaan sprint 200 en 500 meter (Olympische afstanden) en de Langebaan 1000, 3000 en 5000 meter.

Door de verwachte internationale deelname zal het tijdens het boeien nog spectaculairder worden. Het boeien vergt een speciale techniek; de Nederlandse (jonge) vaarders, ook uit Kampen,  konden zich hierop tijdens de winterperiode trainen > 

Lees meer: Internationale Hanzeregatta en NK Langebaan - update 17/4

Sponsors

Sponsor ons gratis door online te winkelen via SponsorKliks

 

Komende Evenementen

wo mei 01 @19:00 -
Cursusavond KV-A
vr mei 03
Frühjahrsregatta
za mei 04
Frühjahrsregatta