2.jpg

4K 2017 vol geboekt

Kamper Kano Kampeer Klassieker

De 4K is compleet vol geboekt. Veertig deelnemers hebben zich ingeschreven voor dit vierdaagse evenement. Kanoërs uit Nederland, België en Duitsland komen naar Kampen om deel te nemen aan deze bijzondere trektocht. De organisatie is blij verrast met dit resultaat en ziet met veel plezier uit naar het hemelvaartsweekeinde. Op woensdag 24 mei zal het gezellig druk worden op het terrein van Skonenvaarder. Op donderdagmorgen zal de groep na een fotomoment vertrekken richting Ketelmeer. Na de schutting van Roggebotsluis varen ze door de IJsseldelta en Nationaal Park De Wieden en Weerribben. Overnachten doen ze in Vollenhove, Sint Jansklooster en IJsselmuiden. De watertoren wordt met medewerking van Natuur Monumenten beklommen waardoor men een geweldig uitzicht krijgt over het vaargebied. Op zaterdag hebben we de traditionele BBQ en rondleiding door Kampen. Als zondagmiddag iedereen dan weer terugkomt bij de vereniging worden we ongetwijfeld weer bedolven onder de enthousiaste verhalen. Ervaringen van alle mooie belevenissen van de afgelopen vier dagen in een uniek vaargebied. Alle leden zijn van harte uitgenodigd start en finish mee te maken.

Els en Wim

Sponsors

Sponsor ons gratis door online te winkelen via SponsorKliks

 Afbeeldingsresultaat voor logo music club

Komende Evenementen

wo feb 21 @19:30 -
Tochtplanavond 2018
za mrt 03 @17:30 -
Stamppottenbuffet en sjoelavond
vr mrt 09 @19:00 -
Kamper Sportverkiezingen 2017

Twitter Feeds

KVSkonenvaarder Bericht: Vijf Kanosprinters van Skonenvaarder door Watersportverbond afgevaardigd naar WK Junior/U23 in Roemenië.
KVSkonenvaarder Een ploeg uit @KVSkonenvaarder verkende de BYpass e.o.en bericht over kansen maar ook bedreigingen https://t.co/2LK1TAE3R7