3.jpg

Lustrum 4K

Vier jaar geleden is voor de eerste keer de Kamper Kano Kampeer Klassieker gehouden. Dat betekent dat het evenement in 2017 haar eerste lustrum viert. In het jubileumjaar van Skonenvaarder vormt dat een mooie combinatie. Feest dus.
Om die reden staat de 4K in het teken van kunst die op de route te bewonderen is. Zo maar vanuit de boot, gratis en voor niks. Denk maar eens aan de Ketel op IJsseloog, het object in de Beulakerwijde of Pier & Horizon in het Zwarte Meer.

We kamperen weer op ons eigen terrein, in het gezellige haventje van Vollenhove, naast de Watertoren op Barsbeek en op camping Seveningen in IJsselmuiden bij de Ganzensluis. Daar houden we dan ook weer de traditionele BBQ en stadswandeling.

De inschrijvingen lopen goed en we hopen stilletjes op een volle bak. Naast een aantal Skonenvaarders zijn we al verzekerd van deelname uit Nederland en Duitsland. Ook vanuit Vlaanderen hopen we nog op enthousiaste kanovaarders.

De eerste sponsorbijdragen liggen al weer in de opslag en meerdere toezeggingen zijn weer ontvangen. Ook Natuurmonumenten werkt van harte mee en als kersje op de taart kunnen de deelnemers in Sint Jansklooster op vrijdagavond gratis de watertoren op. Van daaruit heb je een grandioos uitzicht over het hele gebied van Wieden & Weerribben. Je kunt bij helder weer kijken tot aan Assen, Emmeloord en Zwolle.

Wil je meedoen aan de tocht dan kan dat natuurlijk. Eén dag, twee of drie en bij voorkeur alle vier.
Geef je bijtijds op, want VOL = gewoon VOL.

Sponsors

Sponsor ons gratis door online te winkelen via SponsorKliks

 

Komende Evenementen

za mei 25
ZP Sprintcup
wo mei 29 @17:00 - 12:00AM
4K 2019
do mei 30 @17:00 - 12:00AM
4K 2019